Contact & Route

Contact opnemen

 

U kunt ons bellen of mailen. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen voor uw eventuele vragen en om de procedure uit te leggen.

Let op! De praktijk is vanaf 1 mei 2024 tot 3 juni 2024 niet bereikbaar in verband met verlof, voor cliënten die reeds in behandeling zijn is het mogelijk om in dringende gevallen tijdens kantooruren telefonisch contact op te nemen met een collega psychotherapeut. Meer informatie staat vermeld op het antwoordapparaat van de praktijk. 

De praktijk is gelegen in het centrum van Echt, boven het voormalig postkantoor. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de naaste omgeving. De praktijk is vanaf de snelweg (A2) uit de richting Sittard of Roermond, als volgt te bereiken: neem de afslag 45 naar Echt. Na 350 meter op de afrit, de rotonde driekwart rond rijden en naar rechts afslaan. U komt dan op de Aasterbergerweg, links van u ligt een tankstation en als u 400 meter rechtdoor rijdt komt u opnieuw bij een rotonde, die gaat u rechtdoor richting Zuiderpoort. Aan uw rechterkant ziet u McDonalds en nadien de Em-té supermarkt, tot u bij een stoplicht komt na 475 meter. Na het stoplicht slaat u bij de eerste straat linksaf en rijdt Graaf in. Na 120 meter op de Graaf te hebben gereden slaat u linksaf en rijdt een verhoging (soort stoep) op. Aan uw linkerkant ligt het pand (glazen ingang met omlijsting), er zijn gratis
parkeerplaatsen.